OVIVO je savremeni Turski brend koji je prepoznat širom Evrope. Kada govorimo o tržištu prekidača, utičnica i priključnica, OVIVO je standard za svaki savremeni enterijer. Na osnovu prepoznatih potreba, razvijen je proizvod u skladu sa originalnim funkcionalnim standardima i filozofijom inovacija, kao i modernim arhitektonskim trendovima, čime je stvoren stil koji ispunjava zahteve i očekivanja kupaca.

OVIVO brend sledi nove dizajnerske principe i kreira buduće trendove kako bi se osiguralo zadovoljstvo kupaca, kako u kvalitetu, tako i u usklađenosti sa savremenim arhitektonskim rešenjima. Implementacijom novog dizajna istovremeno je očuvano bezbedno korišćenje svakog proizvoda.

U našoj WEB prodavnici možete pogledati prekidače i utičnice iz tri serije: GRANO, MINA i NIVO.

GRANO serija pruža klasični osećaj čvrstine i jasnih ivica. Proizvodi dolaze u dve boje: klasičnoj beloj boji, kao i u braon boji sa teksturom drveta – idealno se uklapa u moderne objekte izgrađene u etno stilu.

MINA serija pruža unapređene, savremeno dizajnirane prekidače i utičnice, koje se uklapaju u svaki moderno dizajnirani objekat.

NIVO je posebno dizajnirana serija proizvoda, sa nazidnim prekidačima i utičnicama bele boje.

Vođeni navedenim principima i zahtevima,  krenulo se sa razvojem novih proizvoda od prvih ideja do proizvodnje, uključujući i 3D dizajn, analitičke studije i prototipove proizvoda. Operativne testove i ispitivanja čvrstoće, električnih i funkcionalnih ispitivanja proizvoda izvršila je savremena OVIVO laboratorija, a kvalitet su potvrdile i sertifikovale mnoge svetske referentne laboratorije.

Uverite se u odličan kvalitet uz promo niske cene!

Novo u ponudi – OVIVO prekidači i utičnice
Tagged on: